Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

SANTA RUN ΦΥΛΛΑΔΙΟ 1

Κάποιους ο Άγιος Βασίλης τους επισκέπτεται ανήμερα Χριστουγέννων και κάποιους παραμονές Πρωτοχρονιάς. Στη Λαμία όμως, ο Άγιος Βασίλης τρέχει μαζί μας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο 3ος αγώνας Δρόμου Santa Run kids "Λατρεύω Λαμία Λ2" επιστρέφει για να γεμίσει το κέντρο της πόλης μικρούς και μεγάλους Αγιοβασίληδες για την ενίσχυη του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Στην έναρξη και στη λήξη του Αγώνα θα υπάρχουν κουμπαράδες για να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη.

«Σας περιμένουμε όλους να περπατήσουμε το δρόμο της προσφοράς. Τρέχουμε, μικροί και μεγάλοι, για να στηρίξουμε το Ορφανοτροφείο Θηλέων.»

Η διαδρομή του 3ου Santa Run kids «Λατρεύω Λαμία Λ2» ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο, διασχίζει την Πλατεία Ελευθερίας, περνάει από τη Ρήγα Φεραίου και τερματίζει στην πλατεία Πάρκου μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και απλή διαδρομή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, μαζί με τους φίλους τους ή με όλη την οικογένειά τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχει χρονόμετρο και συναγωνισμός, παρά μόνο καλή διάθεση.

Ακόμα και αν δεν έχετε στολή Αϊ Βασίλη δεν πειράζει.

Ένα κόκκινο σκουφάκι είναι αρκετό για να πάρετε μέρος και να ανακαλύψετε γιατί τρέχει ο Αϊ Βασίλης.

Στη γιορτή που θα ακολουθήσει στην πλατεία Πάρκου συμμετέχουν με τα χορευτικά τους τμήματα τα Γυμναστήρια «Make the step dance lab» και «Λιτοπούλου team», ο Φιλογυμναστικός Σύλλογος Λαμίας «ΝΙΚΗ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης με παραδοσιακά κάλαντα, ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λαμίας «ΑΡΙΑΔΝΗ» με χορούς της Μακεδονίας και το «Εργαστήριο Πολιτισμού Λαμίας» με χορούς της Καστοριάς.

«Λατρεύω Λαμία Λ2» σημαίνει αγαπώ τη Λαμία, προσφέρω στη Λαμία, φροντίζω τη Λαμία.

Ας στείλουμε λοιπόν στον καινούριο χρόνο, όλοι μαζί, ένα θετικό μήνυμα αγάπης για την πόλη μας !!!

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 22310 - 207 67 (απογευματινές ώρες) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lamiasantarun2018@gmail.com

Περισσότερα...