Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 4d0ce9d3fa0862a7cd25cc1bd232ef9a V 2

Με τη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Χριστούγεννα στην Πόλη μας» που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έρχεται για 1η φορά στη Λαμία για μια άκρως διασκεδαστική συναυλία και θα σας χαρίσει απλόχερα μια ακόμη μοναδική χριστουγεννιάτικη μουσική εμπειρία.

Με την ιδιαίτερη και μοναδική καλλιτεχνική του παρουσία, θα αποχαιρετήσει τη χρονιά με μουσική και χορό στο στολισμένο κιόσκι της Πλατείας Ελευθερίας και αναμένεται να ξεσηκώσει με το κέφι και τα τραγούδια του το κοινό της Λαμίας.

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός, που κερδίζει την προσοχή και την αγάπη του κοινού με τις ξεχωριστές εμφανίσεις του, υπόσχεται πως θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, την Πλατεία Ελευθερίας, το σημείο που χτυπά η καρδιά της διασκέδασης στην Λαμία.

Ο Δήμος Λαμιέων λοιπόν, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του σας προσκαλεί σε αυτή τη μοναδική συναυλία με δωρεάν είσοδο για όλους.

Περισσότερα...