Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

cache 728x3000 Analog medium 632485 44459 28122018

Αφήσαμε πίσω το 2018, με ανάμεικτα συναισθήματα.

Ήταν μια ακόμη μνημονιακή χρονιά, στη μεγαλύτερη διάρκειά της, και, ως προς αυτή την πτυχή της, λέμε να φύγει και να μην ξανάρθει.

Ήταν όμως η τελευταία μνημονιακή χρονιά.

Το 2019 βρίσκει τη χώρα εκτός μνημονίων, σε πορεία ανάκαμψης σε όλους τους τομείς.

Είναι η χρονιά που ελπίζουμε να δρέψουμε τους καρπούς της μεγάλης και επίπονης προσπάθειας, που κατέβαλε όλος ο ελληνικός λαός.

Η χρονιά που ο στόχος είναι, μέσα από την επανεκκίνηση και την επαναφορά στην κανονικότητα, να μπορούν όλοι να βρουν δουλειά, να στηρίξουν με τις δικές τους δυνάμεις τη ζωή τους, και να ξανακερδίσουμε, ως χώρα, το αυτονόητο : την εφαρμογή των αξιών του ανθρωπισμού και του πολιτισμού, που την τελευταία δεκαετία ισοπεδώθηκαν από τη λαίλαπα των μνημονίων.

Η χρονιά που η νέα γενιά θα μπορέσει, επί τέλους, να αρχίσει να σχεδιάζει το μέλλον της μέσα στη χώρα και όχι στην ξενιτιά.

Είναι, τέλος, χρονιά εκλογών. Μέσα στο 2019 θα κληθούμε όλοι να αξιολογήσουμε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης την τελευταία τετραετία και τις προτάσεις όλων των κομμάτων για το μέλλον.

Είμαι βέβαιος ότι ο λαός θα δικαιώσει με την ψήφο του την προσπάθειά μας.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.