Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

XIONIA 2019 AFISA MONO DIMOS

Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων και της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας κατόπιν της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων που προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, θα είναι ανοικτά η κλιματιζόμενη αίθουσα του Α’ και του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων, που βρίσκεται επί της οδού Αντιγόνης 2 και Ομήρου, τηλ: 22310 22611.

Εφιστούμε την προσοχή στους δημότες μας αλλά και στους επισκέπτες  να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα σε περίπτωση εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα και με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 

Σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινηθούν, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες που θα χρησιμοποιούν κατά περίπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε στο site του Δήμου Λαμιέων www.lamia.gr και στην ιστοσελίδα www.civilprotection.gr

Για ιδιαίτερα προβλήματα, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Λαμιέων στο τηλέφωνο: 22310 - 22 202.

PAGETOS 2019 AFISA MONO DIMOS

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.