Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

pel logo f22078

Η ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας εξέδωσε δελτίο τύπου για το μέλλον της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Καλωσορίζουμε στην Λαμία τον Αυθεντικό εκπρόσωπο της οικονομίας και της ανάπτυξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τον Αν.Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Στέργιο Πιρτσιόλα.

Στην τελευταία του επίσκεψη στην πόλη της Λαμίας ο κ.Υπουργός σε εκδήλωση με παρόντες τους Βουλευτές και του φορείς εξήγγειλε την επαναλειτουργία της ΠΕΛ ,τονίζοντας ότι αποτελεί αναπτυξιακό εργαλείο εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι ο νέος φορέας θα συσταθεί άμεσα και μάλιστα η ΠΕΛ θα ανοίξει τις πύλες της στις 5-7 Οκτωβρίου 2018.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα καμία δημόσια απάντηση δεν έχει δοθεί για την ΠΕΛ, για τον νέο φορέα, για το νομικό πρόσωπο που θα συσταθεί, για τους φορείς που θα το απαρτίζουν, για τον σκοπό της λειτουργίας του, Υπενθυμίζουμε πως η ΠΕΛ επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ έπαψε να λειτουργεί.

Έρχεται έστω και καθυστερημένα για να μας κοροϊδέψει, για ακόμα μια φορά, κόβοντας κορδέλες εγκαινίων ως εκπρόσωπος μιας εξουσίας που "αγαπά" την καρέκλα.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.