Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 2527

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Ανταποδοτικές Υπηρεσίες – Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-shop)» στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, έγινε συζήτηση και αναφορά για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, αναλύθηκε διεξοδικά η διαδικασία online προβολής των τοπικών προϊόντων & επιχειρήσεων, καθώς και η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η νέα υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα στα μέλη του να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop και να προβούν σε ηλεκτρονικές πωλήσεις. Μέσα από τη διασυνδεδεμένη ηλεκτρονική αγορά του directmarket, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, να διασυνδεθεί με την τοπική και πανελλαδική αγορά.

Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της είτε και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω εύχρηστης και απλής εφαρμογής ενώ κάθε παραγγελία αποστέλλεται επιπλέον και στο email της επιχείρησης.

IMG 2525

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.