Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 2527

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες Ηλεκτρονικές Ανταποδοτικές Υπηρεσίες – Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-shop)» στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, έγινε συζήτηση και αναφορά για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, αναλύθηκε διεξοδικά η διαδικασία online προβολής των τοπικών προϊόντων & επιχειρήσεων, καθώς και η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η νέα υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα στα μέλη του να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop και να προβούν σε ηλεκτρονικές πωλήσεις. Μέσα από τη διασυνδεδεμένη ηλεκτρονική αγορά του directmarket, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, να διασυνδεθεί με την τοπική και πανελλαδική αγορά.

Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της είτε και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω εύχρηστης και απλής εφαρμογής ενώ κάθε παραγγελία αποστέλλεται επιπλέον και στο email της επιχείρησης.

IMG 2525