Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

nosokomeio lamia.thumbnail

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του, με επίκεντρο την αξιόπιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλάζει τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία και τα Εργαστήρια του Νοσοκομείου από 1η Ιανουαρίου 2019.

Η υπηρεσία 1535 καταργείται και δίδεται η δυνατότητα στους πολίτες να κλείσουν ραντεβού με έναν από τους παρακάτω 2 τρόπους:

e -ραντεβού

Αποτελεί μία νέα Ηλεκτρονική Εφαρμογή. Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού άμεσα, γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς τηλεφωνικές αναμονές.

Η εφαρμογή λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα και όλο το 24ωρο.

Για να κλείσετε ραντεβού ή για να ενημερωθείτε μια τη διαδικασία εγγραφής στην εφαρμογή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, www.hosplam.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στην εφαρμογή, να διαθέτετε e-mail και να έχετε κοντά σας το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ (ή εναλλακτικά τον αριθμό βιβλιαρίου σας). Ο πολίτης που είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία δύναται να κλείνει ραντεβού και για μέλη της οικογένειας του, συγγενείς και φίλους του χωρίς αυτοί να είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική υπηρεσία. Αρκεί μόνο να διαθέτει τον ΑΜΚΑ αυτού για τον οποίον θα κλείσει το ραντεβού.

Επίσης, σε περίπτωση αδυναμίας του πολίτη να προσέλθει στο ραντεβού του, έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει άμεσα το ραντεβού του, προκειμένου αυτό να είναι διαθέσιμο σε άλλους.

• Τηλεφωνικά

Καλώντας στους αριθμούς 22313 - 560 81 και 22313 - 565 82.

Η τηλεφωνική υπηρεσία κλεισίματος ραντεβού λειτουργεί από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 08:00 έως τις 13:00.

• Δια ζώσης

Στον 1ο όροφο του Νοσοκομείου όπου, έχει συσταθεί και λειτουργεί ειδικό γραφείο προγραμματισμού επισκέψεων (ραντεβού) στο οποίο μπορείτε να προσέρχεστε και να κλείνετε το ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 15:00.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας υπηρεσίες οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών, αξιοποιώντας παράλληλα όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.