Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

foto123

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για τον ερχομό του νέου έτους, στο χώρο Studio Project Photography στη Λαμία, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

Πλήθος παρευρισκομένων τίμησε την εκδήλωση, μεταξύ αυτών φίλοι και μέλη του Επιμελητηρίου, επίσημοι προσκεκλημένοι, τοπικοί και περιφερειακοί φορείς, εκπρόσωποι σωματείων, οργανώσεων και όμορων Επιμελητηρίων.

5

9

Το  Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, καλωσόρισαν  τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν σε όλους μία παραγωγική χρονιά με λιγότερα προβλήματα για τις επιχειρήσεις μας. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα, παρουσίασε στοιχεία για την ίδρυση και λειτουργία επιχειρήσεων σε πανελλαδική κλίμακα το τελευταίο έτος σε σχέση με τα προηγούμενα, αναφέρθηκε στις δράσεις και τις πολιτικές που αναπτύσσει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη για ένωση δυνάμεων  για ένα κοινό σκοπό: την ανάκαμψη της οικονομίας και την βελτίωση  του επιχειρηματικού κλίματος.

foto 333

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς.

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής Μάνατζμεντ κ. Δημήτρης Μπουραντάς. Ο κ. Μπουραντάς, απευθύνθηκε στα μέλη του Επιμελητηρίου με την ιδιότητα του στο χώρο του Μάνατζμεντ, δίνοντας απλές συμβουλές για το πώς οι επιχειρήσεις μας θα καταστούν βιώσιμες στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που διανύουμε.

7

8

3

4

6