Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

node3

Τη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Οικονόμου.

Τον κ. Οικονόμου καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σπύρος Κωσταράς.

Ο κ. Κωσταράς ευχαρίστησε τον κ. Οικονόμου για την πρωτοβουλία του να συναντήσει τη ΝΟΔΕ, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και αναφέρθηκε στην ανάγκη σωστής  προετοιμασίας του κομματικού μηχανισμού στο νομό έτσι ώστε η ΝΔ να δώσει νικηφόρα τη μάχη των εκλογικών αναμετρήσεων που έχουμε μπροστά μας.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στις συνθήκες που  επικρατούν στο πολιτικό σκηνικό έπειτα από την ανασύνθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας με όρους συναλλαγής και ανταλλαγμάτων.

Μίλησε για την ανάγκη διεύρυνσης της πολιτικής και εκλογικής επιρροής της ΝΔ έτσι ώστε να διαμορφωθεί μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που θα επιτρέψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη διακυβέρνηση του να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών.

Υποστήριξε ότι για να γίνει κάτι τέτοιο δεν αρκεί απλώς να αναδειχθεί το πολιτικό, οικονομικό και ηθικό ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την προσδοκία των πολιτών ότι εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα που τους αφορούν προς το καλύτερο.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τα στελέχη της ΝΟΔΕ για πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα.

node2

node 1

 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.