Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

divri

Ένα εκπληκτικό 2ήμερο γεμάτο συναρπαστικές βόλτες με ποδήλατο και πολλές δραστηριότητες, έρχεται το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου μαζί με την απονομή του Πανελληνίου Κυπέλου Downhill 2018 στη Δίβρη.

Ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και η Πρωτοβουλία Νέων Δίβρης συνδιοργανώνουν την ποδηλατική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο μονοπάτι Shepherd Trail στη Δίβρη, με την ιδιαίτερη άγρια φυσική ομορφιά της.

Η 1η μέρα περιλαμβάνει χρονομετρημένη κατάβαση που ξεκινά στις 10:00 ενώ η 2η μέρα είναι αφιερωμένη σε ελεύθερες καταβάσεις από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές θα έχει μήκος περίπου 1.670m και υψομετρική διαφορά 256m, είναι μέσης τεχνικής δυσκολίας, με ξύλινες και χωμάτινες κατασκευές και είναι διαμορφωμένη για ποδήλατα κατάβασης downhill-enduro.

Παράλληλα, θα γίνουν οι απονομές στους έξι πρώτους κάθε κατηγορίας του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill 2018, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τρεις Λαμιώτες ποδηλάτες, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00 στον Πολυχώρο Νύμφες.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.