Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

DSC 00091

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παραρτήματος Λαμίας, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.


Την εκδήλωση προλόγισε η Αγγελική Επιστάτου (Ιατρική Φυσική-Ακτινοφυσική) μέλος της ΕΑΕ Λαμίας, η οποία καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στο εθελοντικό έργο που πραγματοποιεί το παράρτημα στον ένα χρόνο λειτουργίας της.
 
Στη συνέχεια η πρόεδρος Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου (Ειδικός Ιατρός Γενικής Ιατρικής) μίλησε για την προσφορά του παραρτήματος στον αντικαρκινικό αγώνα, αποτελεί έργο γνήσιου ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. 
 
Τέλος η πρόεδρος ανακοίνωσε το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου Χρήστο Σολόπουλο, ο οποίος συγκινημένος την ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δίνει να προσφέρει, συμμετέχοντας στο εθελοντικό έργο της ομάδας.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας Ευθύμιος Καραϊσκος, οι Αντιδήμαρχοι Γεώργιος Λάμπρου και Βίβιαν Αργύρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αποστολόπουλος,ο πρώην Δήμαρχος Λαμίας και υποψήφιος βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς, η πρώην Βουλευτής Ελένη Μακρή Θεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Οικονόμου,ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πάνος Ευαγγελίου, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Έμι Αργυροπούλου, η πρόεδρος του παραρτήματος Στυλίδας Ευγενία Τσαλίκη, η πρόεδρος του τμήματος Καμένων Βούρλων Γιούλη Σουσώνη, πολλοί ιατροί της Λαμίας, φίλοι, εθελοντές του παραρτήματος και πολλοί άλλοι.
 
DSC 0091
 
DSC 0065
 
DSC 00282
 
DSC 00082
 
DSC 0046

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.