Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 20190306 152141

Υπογράφηκε στα γραφεία του ΦοΔΣΑ από τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Λαμιέων κ.Νικόλαο Σταυρογιάννη, τον Δήμαρχο Δελφών κ.Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Κοινοπραξίας, κ. Ιωάννη Τρουβά, η συμπληρωματική σύμβαση ποσού 512.482,88 ευρώ, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου Μονάδας Κομποστοποίησης και Χ.Υ.Τ.Υ στη θέση ‘"Βαρτός"’ της Κοινότητας Ελαιώνα του Δήμου Δελφών.

Η συμπληρωματική σύμβαση απαιτήθηκε καθώς κατά την πορεία εκτέλεσης του έργου ανέκυψαν ζητήματα με τη θεμελίωση της Μονάδας Κομποστοποίησης και τον κόμβο σύνδεσης με την Εθνική Οδό Άμφισσας-Λαμίας.

Με τη σύμβαση αυτή, για την υπογραφή της οποίας απαιτήθηκε μια πολύπλοκη διαδικασία διάρκειας δύο περίπου ετών, εξασφαλίζεται οριστικά η ολοκλήρωση του έργου, το οποίο θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του τρέχοντος έτους.

Η Μονάδα Κομποστοποίησης και ο Χ.Υ.Τ.Υ Φωκίδας θα διαχειρίζεται το σύνολο των αστικών απορριμμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο που θέτει τόσο η Ευρωπαϊκή όσο και η Ελληνική νομοθεσία και ειδικότερα το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) και το Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ). 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.