Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

foresia 03

Το ένδυμα, η φορεσιά, είναι κάτι μοναδικό. Αλλάζει την όψη και την ψυχολογία αυτού που το φορά. Εκπέμπει μηνύματα, δημιουργεί συναισθήματα, ξυπνάει μνήμες.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Λαμίας από το 1974 μέχρι σήμερα με συνεχείς και άοκνες προσπάθειες κατάφερε να δημιουργήσει μια αξιόλογη συλλογή εθνικών ενδυμασιών από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας.

Θέλοντας λοιπόν να παρουσιάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις φορεσιές της συλλογής αυτής, αυθεντικές αλλά και πιστά αντίγραφα, διοργανώνει το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 20:00, στην αίθουσα υποδοχής του κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Πλατεία Ελευθερίας, μια επίδειξη παραδοσιακών ενδυμασιών.

Τις ωραίες, λαμπερές κι αρχοντικές  ενδυμασίες κάποιου άλλου καιρού θα φορέσουν μέλη των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας με αγάπη και με υπερηφάνεια για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του Παραρτήματός μας, σας περιμένει να σας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο της ελληνικής φορεσιάς.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.