Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

56635090 595164380992010 5231940555088330752 n

Στη Λαμία συνεχίζονται με επιτυχία τα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το KEK EUROPROGRESS.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, η 5η Επιμορφωτική Συνάντηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο ξενοδοχείο Σαμαράς, με θέμα: "Εισαγωγή στην Παιδοψυχολογία".

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την εισήγηση του Δρ. Μιχάλη Τσάκαλου και στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το 1ο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των πολιτών σε αυτήν τη δύσκολη εποχή, προσφέρει δωρεάν επιμορφώσεις σε 55 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, στις οποίες συμμετέχουν πάνω από 10.000 πολίτες.

Υπεύθυνος καθηγητής των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων είναι ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Ευστράτιος Παπάνης.

Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι η Ψυχολογία, η Συμβουλευτική και η Προπονητική Ζωής.

Είναι ένα μοναδικό μορφωτικό και πολιτιστικό γεγονός που ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποιείται μια φορά τον μήνα.

Σε όλους τους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα χορηγηθεί βεβαίωση.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διαθέτει αρκετά επιμορφωτικά προγράμματα χρήσιμα για ανέργους, εκπαιδευτικούς, εργαζομένους στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, εκπαιδευτές ενηλίκων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22510 - 365 20 και μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.