Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

amiras

Με την ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συναντήθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και πρώην βουλευτής Γεώργιος Αμυράς.

Τον Αμυρά καλωσόρισε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο Πρόεδρος κ.Σπύρος Κωσταράς και ο Βουλευτής του Νομού κ.Χρήστος Σταικούρας.

Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν ο υπ.Βουλευτής Γιάννης Οικονόμου,ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων και πολιτευτής της ΝΔ Γεώργιος Κοτρωνιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Αργύρης ,Δημήτριος Μητσόπουλος και Νικόλαος Ζιάκας, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Παναγιώτα Κούσουλα, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυριδάκης Δημήτριος, τα μέλη της ΝΟΔΕ Μιχάλης Μπαρμπαρούσης, Αθανάσιος Φράγκος, Σταύρος Καβαδίας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Κανέλλος και τα μέλη της ΝΔ Γιάννης Πανουργίας και Γεώργιος Γαλανός.

Ο Αμυράς ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε: "πως η δική του υποψηφιότητα εστιάζει στην φυγή των νέων στο εξωτερικό, πως η υπερφορολόγηση έχει τσακίσει την αγορά και η συνεχής μείωση των εισοδημάτων που κάνει τα νοικοκυριά να ασφυκτιούν. Επίσης ανέφερε πως οι εκλογές της 26ης Μαΐου μπορούν να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα για πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα με καθαρή νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.