Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

spanos

Για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και την ανάδειξή του ως Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ο Φάνης Σπανός δήλωσε.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες τους Στερεοελλαδίτες και τις Στερεοελλαδίτισσες. Για τη στήριξη, για την εμπιστοσύνη και για την αγάπη που έδειξαν στην ομάδα και σε μένα προσωπικά.

Αυτά τα πέντε χρόνια με τον Κώστα Μπακογιάννη, δουλέψαμε σκληρά, δώσαμε μάχες και φέραμε νίκες για τη Στερεά Ελλάδα. Ανοίξαμε νέους δρόμους και δώσαμε νέα προοπτική. Όμως, η δημιουργία είναι μια πηγή που όσο, τόσο δεν ξεδιψάς. Γι’ αυτό κι εμείς κοιτάζουμε μπροστά. Στην επόμενη μέρα αλλά και στην επόμενη γενιά. Δουλεύουμε στρατηγικά για την ανάπτυξη του τόπου αλλά δεν στρέφουμε ποτέ το βλέμμα μας από τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η σημερινή νίκη είναι δική σας. Ανήκει σε κάθε πολίτη της Ρούμελης, γι’ αυτό καλώ από σήμερα και από την πρώτη μέρα της θητείας μας όλες τις παρατάξεις και όλα τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου να δουλέψουμε μαζί. Ανοιχτά και συνεργατικά για να πάμε τη Στερεά Ελλάδα ακόμα ψηλότερα. Προσωπικά υπόσχομαι να υπηρετήσω αυτόν τον μοναδικό τόπο με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε γωνία και για κάθε πολίτη».