Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

oikonomou larymna4

Μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στη Λάρυμνα επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου.

Στο πλαίσιο των συναντήσεών του συνομίλησε με ανθρώπους του κλάδου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τόνισαν ότι η πολυνομία, οι συναρμοδιότητες και η γραφειοκρατία που επικρατεί, κάνουν πολλές φορές τη λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών να κινείται στα όρια της νομιμότητας.

Όλοι ανεξαιρέτως, ζήτησαν να δημιουργηθεί ένα ξεκάθαρο πλαίσιο που δεν θα τους δημιουργεί εμπόδια για να το τηρούν και να μπορούν  να παράγουν, να καινοτομούν, να εξελίσσονται. 

Ο Γιάννης Οικονόμου από την πλευρά του τόνισε ότι η πολιτική εξουσία οφείλει να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στην τουριστική ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση των περιοχών που λειτουργούν τέτοιες μονάδες.

Όταν επιτευχθεί ο στόχος αυτός, τόσο οι άνθρωποι που ασχολούνται , όσο και οι νέοι που θα τολμήσουν, θα μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα πράγματα και οι τοπικές κοινωνίες να εισπράξουν σημαντικό μέρισμα από την επιτυχία αυτή.

oikonomou larymna3

oikonomou larymna1

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.