Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

odisevax

Το Παιδικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των μαθημάτων του για την περίοδο 2018-2019, παρουσιάζει την παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 19:00.

Λίγα λόγια από την δασκάλα-σκηνοθέτη της παράστασης, Έλλη Μερκούρη, Ηθοποιό-Θεατρολόγο:

Φέτος, στο Παιδικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου παρέα με όλα τα παιδιά, μπλέξαμε σε περιπέτειες, οι οποίες δεν ήταν άλλες από αυτές του Οδυσσεβάχ και των συντρόφων του, που περιπλανιούνται αναζητώντας την Ιθαγδάτη. Η ιστορία λέει ότι θα συναντήσουν δρακοκύκλωπες και κυκλωποδρακόπουλα, Σειρήνες και Γοργόνες, μάντεις και μάντισσες, μάγισσες και περίεργους ανθρώπους που ξεχνούν. Θα καταφέρουν όμως να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα που τόσο νοσταλγούν; Θα ξεπεράσουν τους κινδύνους με θέληση και επιμονή; Πόσο πιστοί τελικά θα μείνουν σ' αυτό που πιστεύουν;

Η χαρισματική συγγραφέας Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μια νύχτες και από άλλα παραμύθια, ένα έργο που, όπως λέει η ίδια, «είναι σαν τα παλιά παραμύθια, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους κι όσα δεν καταλαβαίνουν τα παιδιά, να τα μαντεύουν και να τα ονειρεύονται». Έτσι βγήκε ο "Οδυσσεβάχ", ή, όπως είπε μια μικρή φίλη της Ξένιας, η "Οδυσσεβάχεια"!

Συμμετέχουν όλα τα παιδιά του Παιδικού Τμήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22310 - 333 25.

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.