Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 2756

Ο Χρ.Σταϊκούρας επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Λαμίας, το Σύλλογο Ραδιοταξί Λαμίας, το Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Με την ΕΑΣ Λαμίας συζητήθηκαν μείζονα θέματα που απασχολούν την αγροτική συνεταιριστική επιχειρηματικότητα, όπως είναι η φορολόγηση των αγροτικών συλλογικών σχημάτων.

Ο Σταϊκούρας ανέπτυξε τις βασικές προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον πρωτογενή τομέα, με κεντρικό πυλώνα της πολιτικής μας τη στήριξη των ενώσεων και των ομάδων παραγωγών με κάθε διαθέσιμο εργαλείο.

Όχι μόνο με τα κονδύλια Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά κυρίως με γενναία φορολογικά κίνητρα που ευνοούν τις ενώσεις παραγωγών και ωθούν περισσότερους παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους, να περνάνε την οικονομική τους δραστηριότητα μέσα από αυτές.

Αυτό θα γίνει με φορολόγηση των αγροτικών συλλογικών σχημάτων, ομάδων παραγωγών και συνεργατικών σχημάτων, με συντελεστή 10%, ως κίνητρο για την ένταξη περισσότερων αγροτών σε αυτά, ενώ έχουμε επίσης δεσμευθεί για την εισαγωγή νέου συνεταιριστικού νόμου.

Με το Σύλλογο Ραδιοταξί Λαμίας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκαθαριστούν οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας που υφίστανται σκόπιμη διαστρέβλωση, για αυτό τον κλάδο επαγγελματιών.

IMG 2761

Η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνεί με εταιρείες τύπου Uber, οι οποίες ανταγωνίζονται αθέμιτα τους επαγγελματίες αδειούχους ταξιτζήδες, οι οποίοι έχουν επενδύσει στο επάγγελμα.

Με το Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας συζητήθηκαν θέματα φορολογικής φύσεως και ασφαλιστικής αντιμετώπισης των μετόχων.

Με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας δόθηκε έμφαση σε φορολογικά ζητήματα.

Και με τους δύο φορείς επαγγελματιών αυτοκινητιστών συζητήθηκαν και πιθανά κίνητρα για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.