Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 4411

Το Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και των προβλημάτων των επαγγελματιών οδηγών.

Οι τελευταίοι, αφού ενημέρωσαν τον Γιάννη Οικονόμου για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον χάρτη δρομολογίων της πόλης, συζήτησαν μαζί του το αίτημα που έχουν ήδη καταθέσει στην περιφέρεια για επέκταση της αστικής περιοχής. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στα σημαντικά και για τον κλάδο τους φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, όπως και στο μείζον θέμα του αποκλεισμού τους από χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να εξασφαλίσουν την επέκταση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως: "με συντονισμένες προσπάθειες και παρεμβάσεις όλων όσων είναι σε θέση να βοηθήσουν να εισρεύσει νέο χρήμα στην περιοχή, η πόλη μπορεί να αποκτήσει ξανά τους χαμένους της ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που θα ωφελήσει άμεσα και τις αστικές συγκοινωνίες".

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.