Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

65846582 2046698628960260 3136738225427578880 n

Μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και διαρκούς αναζήτησης καλών πρακτικών και χρηματοδοτικών πηγών, η Λαμία έχει πλέον όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξασφαλισμένους όλους τους οικονομικούς πόρους για να αλλάξει όψη και ζωή.

Σε συνέχεια των έργων που εντάχθηκαν στη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, του έργου FABULOS και της αντικατάστασης του οδοφωτισμού με LED, το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας έρχεται να ενώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις νέες υποδομές.

Το ΣΒΑΚ για το οποίο συζητάται με τους συλλογικούς φορείς της πόλης μας, είναι το εργαλείο σχεδιασμού στον τομέα των μεταφορών που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για τις αναπλάσεις και τα έργα τα οποία ήδη ξεκίνησαν ένα-ένα να υλοποιούνται.

Έτσι, δημότες και επισκέπτες, πεζοί και οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης πλέον ευρωπαϊκής πόλης.

Η Λαμία, γίνεται σταδιακά και μεθοδικά, η πόλη που όλοι επιθυμούμε με στόχο την καλύτερη ποιότητα της ζωής για εμάς και κυρίως για τις επόμενες γενιές.

Περισσότερα...