Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Oikonomou LARKO2

Με εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ και εργαζομένους της, συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γιάννης Οικονόμου ενημερώθηκε διεξοδικά για την κατάσταση που επικρατεί στην εταιρεία, καθώς και για τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Η ΛΑΡΚΟ είναι για τη χώρα ένα εθνικό παραγωγικό κεφάλαιο και για την περιοχή μας ένας ζωτικός πυλώνας για εκατοντάδες οικογένειες», υποστήριξε ο κ.Οικονόμου. «Προτεραιότητα» τόνισε «όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και της ελληνικής πολιτείας είναι η συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ. Είναι να συνεχίσουν να έχουν δουλειά οι εργαζόμενοι. Να σταματήσουν οι ακραίες ανισότητες που υπάρχουν στην αμοιβή τους για το ίδιο αντικείμενο και φυσικά ν’ αναβαθμιστούν οι συνθήκες ασφάλειας στο χώρο εργασίας τους».

Με τους ανθρώπους του Ράδιο-ΤΑXI Λαμίας, ο υποψήφιος βουλευτής συζήτησε για όσα σημαντικά απασχολούν τον κλάδο, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσει προσωπικά μαζί τους και να ενημερωθεί για την επαγγελματική τους καθημερινότητα.

"Η Νέα Δημοκρατία συμφωνεί με πλατφόρμες που λειτουργούν μόνο με αδειοδοτημένα TAXI και όχι με αυτές που λειτουργούν ανεξέλεγκτα», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου".

Oikonomou taxi