Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

ekloges 2019

Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ολοκληρώθηκε. Μέσα από αυτήν αναδείχθηκαν και οι εκπρόσωποι της Φθιώτιδας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα αρκετά χρονίζοντα και δυσεπίλυτα προβλήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και οικονομία.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και τις ευχές μας για καλή και παραγωγική θητεία σε όλους όσους εξελέγησαν στη νέα Βουλή.

Συγκεκριμένα συγχαίρουμε τους 5 εκλεγέντες Φθιωτούς Βουλευτές Χρήστο Σταϊκούρα, Ιωάννη Οικονόμου, Γεώργιο Κοτρωνιά, Θεμιστοκλή Χειμάρα και Ιωάννη Σαρακιώτη, ευχόμενοι ολόθερμα να έχουν μια δυναμική και αποτελεσματική παρουσία επ’ ωφελεία και με γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Τα προβλήματα είναι μπροστά μας και δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί.

Τούτο σημαίνει ότι είναι αναγκαίος ο αγώνας όλων για την προσπάθεια επίλυσής των, με κλίμα συνεργασίας, σύμπνοιας και κοινής συμπόρευσης.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, θα αποτελέσει σύμμαχο και συμπαραστάτη των Βουλευτών μας ανταποκρινόμενο στο θεσμικό του ρόλο για την προάσπιση των συμφερόντων των επαγγελματιών, της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας και της αντιμετώπισης των κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν όλους.