Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

doreaorganon

Στις 31-08-2019 με μεγαλείο ψυχής συγγενείς 48χρονης ασθενούς, η οποία νοσηλεύονταν εγκεφαλικά νεκρή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της και να δώσουν ελπίδα για ζωή σε συνανθρώπους μας.

Με το συντονισμό της δωρεάς οργάνων υπό την εντατικολόγο Επιμελήτρια Α’  Ιατρό της ΜΕΘ, Μαρία Ψωμά και σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ολοκληρώθηκε επιτυχώς μια γέφυρα ζωής, η οποία κατέληξε σε ασθενείς λήπτες σε Ελλάδα και Αυστρία.

Το νοσοκομείο Λαμίας για ακόμα μια φορά πρωτοστατεί στην Δωρεά Οργάνων και στην ενίσχυση του θεσμού που υπηρετεί ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαρίστησε και να συγχάρηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ και του Χειρουργείου που συμμετείχε και ολοκλήρωσε αυτή την δύσκολη διαδικασία.

Πάνω από όλα όμως, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη οικογένεια της εκλιπούσης δωρήτριας, αλλά και τα συγχαρητήριά της, αναγνωρίζοντας ότι παρά την φόρτιση και θλίψη τους, συναίνεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η δωρεά και μετέτρεψαν έτσι την απώλεια τους σε δώρο ζωής.

Ας αποτελέσουν παράδειγμα και πρότυπο για όλους.