Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

malesina1

Στη Λοκρίδα και συγκεκριμένα στη Μαλεσίνα βρέθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Γιάννης Οικονόμου παραβρέθηκε στην τελετή του αγιασμού στο 1ο Δημοτικό σχολείο Μαλεσίνας, ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε στον αγιασμό του Γυμνασίου-Λυκείου Μαλεσίνας.

malesina3

Στο μήνυμα του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει τα εξής:

"Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα και θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική χρονιά.

Θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε ώστε το σχολείο και ιδιαίτερα το Δημόσιο σχολείο να καταστεί χώρος έμπνευσης, εξέλιξης, μόρφωσης και χειραφέτησης. Αυτό μας αφορά όλους. Την Πολιτεία, τους γονείς, τους δασκάλους και καθηγητές και φυσικά τους μαθητές.

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε ένα σχολείο που όχι μόνο θα παρέχει γνώσεις και δεξιότητες χρήσιμες για να μπορούν τα παιδιά να σταθούν στις απαιτήσεις του παγκόσμιου ανταγωνισμού αλλά και που θα προάγει την κριτική σκέψη, τη συνεργασία, την πρωτοβουλία, την αυτοπεποίθηση.

Για μία Παιδεία που θα δίνει στους νέους Έλληνες την κριτική, σφαιρική και ανθρωπιστική μόρφωση που χρειάζεται για να γίνουν μορφωμένοι πολίτες και δημιουργικοί άνθρωποι".