Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

giannis oikonomou

Στις έδρες των 7 Δήμων της Φθιώτιδας θα βρεθεί τον Οκτώβριο ο βουλευτής, Γιάννης Οικονόμου και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις Δημοτικές Αρχές.

Ο Γιάννης Οικονόμου ξεκινάει αυτόν τον κύκλο επισκέψεων με σκοπό σε κάθε μια από αυτές τις συναντήσεις να γίνει μια εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση τόσο για τα ζητήματα των Δήμων, όσο και για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί από τις Δημοτικές Αρχές με την ευκαιρία της έναρξης της νέας δημοτικής περιόδου.

Στόχος είναι ο συντονισμός των ενεργειών και η συνεργασία για την προώθηση των θεμάτων των τοπικών κοινωνιών προς το κέντρο αφού ο Γιάννης Οικονόμου είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, που είναι αρμόδια για τις υποθέσεις μιας σειράς Υπουργείων που έχουν άμεση σχέση με τις υποδομές και την τοπική ανάπτυξη όπως του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του  Υπουργείου Ναυτιλίας, και του Υπουργείου Τουρισμού.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων ξεκινάει την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

Πρόγραμμα συναντήσεων

  • Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 

10:00 Δήμος Δομοκού

18:00 Δήμος Λαμιέων

  • Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

11:00 Δήμος Καμένων Βούρλων

  • Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019     

12:00 Δήμος Αμφίκλειας -Ελάτειας

18:00 Δήμος Λοκρών

  • Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 

10:00 Δήμος Μακρακώμης

18:00 Δήμος Στυλίδας

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.