Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

kotronias

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργου Κοτρωνιά με τον Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Καρνέση και της Αρχοντάκη Μηχανικού της εν λόγω Διεύθυνσης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση και εξεύρεση λύσης για την ασφαλέστερη και καλύτερη πρόσβαση των αγροτών του Σταυρού σε σχέση με την κατασκευή του Ε65.

Σε συνέχεια συζητήσεων που είχαν γίνει με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φάσσα και τον εκ Σταυρού καταγόμενο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας Κυροδήμο Γιώργο.

Ο Υφυπουργός και οι Υπηρεσιακοί Παράγοντες είδαν θετικά το αίτημα που υποβλήθηκε, αναμένεται η οριστικοποίηση της χρηματοδότησης της κατασκευής του νοτίου τμήματος του Ε65 και σε συνεννόηση με τον παραχωρησιούχο θα μελετήσουν και την πρόταση του Βουλευτή αλλά και οποιαδήποτε άλλη μπορεί να βελτιώσει την προσβασιμότητα των αγροτών του Σταυρού και των μηχανημάτων τους στις αγροτικές καλλιέργειες.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.