Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

FOTO KLOPES APO PERIPTERA crop

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκαν κλοπές σε περίπτερα, οι οποίες διαπράχθηκαν στις 25-11-2019 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 ατόμων και συγκεκριμένα μίας 19χρονης ημεδαπής, ενός 18χρονου αλλοδαπού και ενός 15χρονου ημεδαπού, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες αρχικά αποπειράθηκαν να παραβιάσουν περίπτερο ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, ενώ ακολούθως κατάφεραν να παραβιάσουν περίπτερο ιδιοκτησίας ημεδαπού, με τη χρήση τροχού και να αφαιρέσουν από το εσωτερικό του, διάφορα καπνικά και άλλα προϊόντα, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν σε υπόγειο χώρο εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην περιοχή, μέρος των αφαιρεθέντων προϊόντων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Η 19χρονη και ο 18χρονος, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.