Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

karagiannis

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Καραγιάννης, συμμετείχε στις 21/01/2020, στην συνάντηση - σύσκεψη  Αντιπεριφερειαρχών Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, φιλοξενούμενη της Περιφέρειας Αττικής.

Στην συνάντηση αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ενιαίος φορέας υπό την αιγίδα όλων των Περιφερειών της χώρας, που θα αναπτύξει κοινές δράσεις για την τόνωση της Επιχειρηματικότητας και της Εξωστρέφειας. Η πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εκτός Αττικής για το σκοπό αυτό, θα φιλοξενηθεί στην Φθιώτιδα, κατόπιν πρότασης - πρόσκλησης  που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Στην τοποθέτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος  Καραγιάννης παρουσίασε στους ομολόγους του το Εκθεσιακό πλάνο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2020, καθώς επίσης το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας, ως φορέα διασύνδεσης της Επιχειρηματικότητας. Οι δράσεις στήριξης της Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του φόρουμ των Αντιπεριφερειαρχών, και αποτέλεσαν την αφορμή για την ανταλλαγή απόψεων - προτάσεων.