Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

agrotica 2020

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας (ΚΥΕ), συμμετείχε στην AGROTICA, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από 30 Ιανουαρίου 2020 έως και 2 Φεβρουαρίου 2020.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μαζί με τα στελέχη του ΚΥΕ και χρησιμοποιώντας ως βραχίονα προώθησης των Στερεοελλαδίτικων Προϊόντων την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας (Α.Σ.Σ.Ε.), συμμετείχε για πρώτη φορά με διαδραστικό περίπτερο θέλοντας να προβάλλει το προϊόν της με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι εταιρείες της, είχαν τη δυνατότητα να αναδειχθούν μέσα από το κατάλληλα σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό περίπτερο, που ήταν εξοπλισμένο με tablets δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες της Έκθεσης, να εξερευνήσουν μέσα από τις κατάλληλες εφαρμογές όλο τον αγροδιατροφικό χάρτη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ παράλληλα εντυπωσιακά βίντεο ταξίδευαν τους περαστικούς σε διάφορα μέρη της Στερεάς Ελλάδας μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης.

Στην Έκθεση και στο Περίπτερο της Περιφέρειας παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νος Καραγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, o Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, η ηγεσία του ΥπΑΑΤ και της Κυβέρνησης καθώς και σημαντικοί φορείς του αγροτικού επιχειρείν.

«Η Στερεά Ελλάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την πιο επιτυχημένη AGROTICA όλων των εποχών και έδωσε το δυναμικό παρόν με ένα διαδραστικό περίπτερο προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ποιοτικά προϊόντα και τις άρτια οργανωμένες εταιρείες. Φανερώθηκε για άλλη μια φορά, μέσα από τη μαζική προσέλευση και το έντονο ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών της Έκθεσης, το υψηλό επίπεδο αγροδιατροφής ή γαστρονομίας της Περιφέρειας. Επιχειρηματίες, παραγωγοί και σημαντικοί φορείς του αγροτικού επιχειρείν που αγαπούν τη γη, όλοι μαζί εξελίσσονται και προωθούν τους θησαυρούς της έχοντας ως στόχο ένα ισχυρό «brand name» για την Περιφέρειά μας.» δήλωσε κατά την επίσκεψη του ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νος Καραγιάννης.