Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

doreaanapnefstira F25235

Την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης παρέδωσε συσκευή αναπνευστήρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Η δωρεά της συσκευής πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά, παρουσία και του υπεύθυνου της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Γιώργου Κυριαζόπουλου.

«Τούτες τις κρίσιμες ώρες η προσφορά απαραίτητου εξοπλισμού σε αυτούς που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για τη δημόσια υγεία, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας για την ευαισθησία που επιδεικνύουν σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς. Είμαστε αρωγοί σε τέτοιου είδους προσπάθειες και θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε με αντίστοιχες δράσεις. Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που προσπαθούν για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς και υγιείς», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.