Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

thores car

Οι 2 ανήλικοι ημεδαποί που ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή που διαπράχθηκε από όχημα σε περιοχή της Λαμίας, στις αρχές Μαρτίου, προέκυψε ότι ενέχονται στη διάπραξη επιπλέον 5 κλοπών – φθορών, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από 11-04 έως 22-05-2020, στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, δρώντας συνήθως μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές ώρες, προέβαιναν στην παραβίαση των οχημάτων, ρίπτοντας κυρίως πέτρες στους υαλοπίνακες αυτών, προκαλώντας τη θραύση τους, ή κάνοντας χρήση αιχμηρού αντικειμένου. 

Σκοπός τους ήταν η κλοπή διαφόρων αντικειμένων που ήταν τοποθετημένα στους εσωτερικούς κεντρικούς καθρέφτες των οχημάτων, τους οποίους (σε 2 περιπτώσεις) αφαίρεσαν μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι οι 2 ανήλικοι έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών και φθορών, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.