Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Th. Cheimaras G. Chantzis

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας συνεχίζει τις επαφές του με τους Δημάρχους της Φθιώτιδας με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους, ενόψει της έναρξης της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Επόμενος σταθμός ο Δήμος Μακρακώμης, όπου με το Δήμαρχο Γιώργο Χαντζή και τους συνεργάτες του, ανέλυσαν τις ανάγκες του Δήμου για έργα και παρεμβάσεις που μπορούν να ενταχθούν στα επερχόμενα Ευρωπαϊκά ταμεία.

Υπήρξε αναλυτική καταγραφή των μελετών που εκπονούνται και στόχευση για την ενίσχυση του Δήμου στην ωρίμανση έργων από τα συναρμόδια υπουργεία.

Ο Θέμης Χειμάρας κατέγραψε τις προτάσεις της Δημοτικής αρχής, προκειμένου να συνδράμει στην επιτάχυνση κάθε διαδικασίας που απαιτείται ώστε αυτές να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, πάντα μέσα από διαρκή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

 Μετά τη συνάντηση, ο Θέμης Χειμάρας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Επόμενος σταθμός μας, η Δυτική Φθιώτιδα και ο Δήμος Μακρακώμης. Όπως συμβαίνει με όλους του Δημάρχους της Φθιώτιδας, έτσι και με τον Γιώργο Χαντζή, έχουμε καθημερινή συνεργασία από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Συζητήσαμε τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με τα έργα υποδομών που έχει ανάγκη η περιοχή. Το κρίσιμο στοιχείο σήμερα, είναι η σωστή προετοιμασία μελετών, που θα επιτρέψει την συμμετοχή του Δήμου στη διαχείριση των διαθέσιμων Ευρωπαϊκών πόρων. Ο στόχος μας είναι κοινός: να κάνουμε τη Δυτική Φθιώτιδα προορισμό».