Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

1IMG 2777 F5631

Το e-Επιμελητήριο είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που προσφέρει νέους και αποδοτικούς τρόπους επικοινωνίας στις επιχειρήσεις - μέλη του.

Μέσω της πλατφόρμας του e-Επιμελητηρίου, προσφέρεται η δυνατότητα εισόδου μέσω των κωδικών ΓΕΜΗ της επιχείρησης ή των κωδικών TAXIS (για τα φυσικά πρόσωπα), ενώ οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν σε ελάχιστο χρόνο όλες τις αναγκαίες διαδικασίες, από την άνεση του γραφείου τους.

CHAMBER1 F5709

Τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά που εκδίδονται από το e-Επιμελητήριο, συνοδεύονται από μοναδικό αριθμό αυθεντικοποίησης. Η εφαρμογή προσφέρει δημόσια τη δυνατότητα Ελέγχου Γνησιότητας των Πιστοποιητικών.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν τα μέλη του, για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πλέον, το σύνολο των υπηρεσιών, πιστοποιητικών και πληρωμών θα παρέχονται και θα υλοποιούνται online και ο χρήστης θα τα προμηθεύεται είτε αυτόματα, είτε σε εύλογο χρονικό διάστημα σε περίπτωση που χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος και διασταύρωση στοιχείων.

Ειδικά για την Έκδοση πιστοποιητικού καταγωγής προϊόντων για τους εξαγωγείς απλοποιούνται οι διαδικασίες, προς διευκόλυνση των επιχειρηματικών συναλλαγών καθώς κύριος στόχος είναι να μειωθεί σημαντικά το διοικητικό βάρος των εξαγωγών για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό και, συνεπώς, να διευκολυνθούν να πολλαπλασιάσουν τις εξαγωγές τους ενθαρρύνοντας την εξωστρέφεια.

Τα διαθέσιμα είδη των πιστοποιητικών τα οποία θα μπορείτε να προμηθευτείτε online και γενικότερα οι προσφερόμενες υπηρεσίες του e-Επιμελητηρίου, συνεχώς θα εμπλουτίζονται και θα αναβαθμίζονται.

Με τη δυνατότητα έναρξης ατομικής επιχείρησης μέσω gov.gr, παράλληλα με την υπηρεσία μιας στάσης που λειτουργεί επιτυχώς εδώ και καιρό από τα Επιμελητήρια, αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες με τη λειτουργία και του e-chamber.

Με αυτό τον τρόπο, μειώνεται ο χρόνος και τα κόστη που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των μελών μας, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας.

Επιπρόσθετα, το Επιμελητήριό Φθιώτιδας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας νέου site πιο λειτουργικού και πιο εύχρηστου για όλα τα μέλη του, με απλοποιημένες διαδικασίες, πρόσβαση σε αξιόπιστη και στοχευμένη πληροφόρηση εξατομικευμένη σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Περισσότερα...