Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕΙΟ1

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αδαμοπουλείου Ιδρύματος, έχοντας υπ΄ όψη: 1. Τις Καταστατικές διατάξεις του Ιδρύματος, 2. Την σχετική πρόβλεψη στον Προϋπολογισμό του Ιδρύματος και συγκεκριμένα του Κωδ.1 Κεφάλαιο Β’ με τίτλο: “ Έξοδα συντήρησης Περιουσίας”, 3. Την σχετική απόφαση του Δ, Σ. του Ιδρύματος.

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες γενικού καθαρισμού κτιρίων, καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπως καταθέσουν την οικονομική προσφορά τους, το αργότερο έως την 29/05/2024, για τον καθαρισμό εσωτερικά και εξωτερικά της έδρας του Ιδρύματος που βρίσκεται στην Υπάτη Φθιώτιδος, την αποψίλωση και την αποκομιδή των άχρηστων και φερτών υλικών, το κλάδεμα των δέντρων και λοιπών εργασιών καθαρισμού αυτής.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν, εντός της παραπάνω αποκλειστικής προθεσμίας, στο παρακάτω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

O φορέας που θα υποβάλλει την πιο συμφέρουσα προσφορά θα υπογράψει πριν την ανάληψη της υπηρεσίας σχετικό συμφωνητικό.

Η πληρωμή του Οικονομικού Φορέα θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και πάντα μετά την έκδοση του σχετικού τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.

Υπάτη 21/05/2024
Για το Δ.Σ. του Ιδρύματος
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τ.Υ. Βασιλική Παπανάγνου

Περισσότερα...