Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε ηλικία 63 χρόνων έφυγε από τη ζωή μετά από χρόνια σοβαρή ασθένεια ο για πολλά χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας και επιχειρηματίας της Λαμίας Γεράσιμος ( Μάκης ) Μαντζιούτας. Η κηδεία του έγινε σήμερα στο Φραντζή Λαμίας. Ανακοινώσεις εκδόθηκαν από την ΠΑΕ Λαμία,την ΕΠΣΦ τους Βετεράνους της Λαμίας αλλά και της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Λαμίας.



Ο ΠΑΣ Λαμία

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για το χαμό του ιστορικού μέλους του συλλόγου, Μάκη Μαντζιούτα, καθώς και τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια και τους οικείους του. Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών γενικός αρχηγός και μέλος του ΔΣ του συλλόγου με μεγάλη ηθική και υλική προσφορά σ' αυτόν.
Σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας του εκπλιπόντος, ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αντί στεφάνου θα προσφέρει χρήματα στο Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας».

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Φ. για τον αδόκητο χαμό του φίλου Γεράσιμου (Μάκη) Μαντζιούτα ενός σπουδαίου παράγοντα του Φθιωτικού Ποδοσφαίρου εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και αποφάσισε:
1. να τηρηθεί 1΄ λεπτού σιγή στα πρωταθλήματα υποδομής 16-17/5/2015
2. να κατατεθεί στεφάνι στην νεκρώσιμη ακολουθία
3. να κατατεθεί σε Ίδρυμα της πόλης ένα ποσό στην μνήμη του
Μάκη καλό ταξίδι με την αγάπη όλων μας».

Οι Βετεράνοι της Λαμίας

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΑΣ Λαμία, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του αγαπημένου μας, Μάκη Μαντζιούτα, ο οποίος διετέλεσε παράγοντας για πολλά χρόνια στον ΑΣ Λαμία.

Έφυγε πρόωρα από κοντά μας, δίνοντας μεγάλη μάχη τα τελευταία χρόνια. Φίλε Μάκη δεν θα λείψεις μόνο σε εμάς, αλλά και στην ομάδα της πόλης μας.

Καλό σου ταξίδι».

Και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Φθιώτιδας

Ο Σ.Δ.Π.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και η Ε.Δ./Ε.Π.Σ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην Γενικού αρχηγού του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Μάκη Μαντζιούτα. Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του και καλή δύναμη στους οικείους του. ΤΟ Δ.Σ./Σ.Δ.Π.Φ. & Η Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Φ Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας Σπυρόπουλος Ιωάννης Παπακώστας Αθανάσιος

H Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας.

 

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάκη Μαντζιούτα, που στο παρελθόν διετέλεσε γενικός αρχηγός και μέλος του ΔΣ της ομάδας μας».

ΠΗΓΗ : lamiafm1.gr

Περισσότερα...