Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την κηδεία  της μικρομεσαίας αγροτιάς  έκαναν χθες  οι αγρότες της  ΠΑΣΥ οι οποίοι παρά την βροχόπτωση πραγματοποίησαν κανονικά  την προσυγκέντρωση  στον χώρο της ΠΕΛ  και στην συνέχεια πορεία στο κέντρο της Λαμίας  καταλήγοντας στην πλατεία Διάκου  στο εργατικό κέντρο όπου πραγματοποιούνταν το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Φθιώτιδας . Στην αρχή της πορείας,   ένα φορτηγό αυτοκίνητο το οποιο μετεφερε φέρετρο στο οποίο μεταφορικά υπήρχε η αγροτιά που έχει  πεθάνει με τά νέα μέτρα .

Ακολουθούσαν αγρότες  πεζοί αλλα και τρακτερ  ενώ τα συνθήματα  που κυριαρχούσαν  ήταν αυτά εναντίον  του τρίτου μνημονίου . << Φθάνει η εξαθλίωση και τα μέτρα εναντίον  των φτωχών >> δηλώνουν οι αγρότες οι οποίοι ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού για τις 12 Νοεμβρίου , ημερομηνία  παννελαδικής απεργίας που έχει κηρύξει το ΠΑΜΕ .

Στο μεσοδιάστημα  οι αγρότες θα ενημερώνουν σε πλατείες  και  Δ.Δ  ενώ είναι έτοιμοι  για μπλόκα  στο τέλος Νοεμβρίου. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς  έστειλε  και το ΠΑΜΕ το οποίο ετοιμάζεται για τις νέες κινητοποιήσεις  του Νοεμβρίου ενώ θα υπάρξουν ενημερώσεις  σε  χώρους εργασίας  για μεγαλύτερη συμμετοχή .

Περισσότερα...