Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τροχαία ατυχήματα  ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς και αγανακτισμένοι αγρότες , ιδιαίτερα βαμβακοπαραγωγοί είναι ο απολογισμός στην Φθιώτιδα μετά απο δύο ημέρες συνεχόμενης βροχής .Απο την Κυριακή ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση  ακόμη και με διαστήματα ηλιοφάνειας  αλλά οι υπηρεσίες θα βρίσκονται σε επιφυλακή για τις νέες  μεταβολές του καιρού .

 

Ενας ανήλικος και η οικογένεια του τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με νταλίκα ο οδηγός της οποίας έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να διπλώσει στον δρόμο παρασύροντας το όχημα με την οικογένεια . Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στον παράδρομο της εθνικής οδού Λαμίας - Αθηνών στο ύψος της Μαλεσίνας . Από την σύγκρουση η οικογένεια και ο ανήλικος  παγιδεύτηκαν στο αυτοκίνητο για αρκετή ώρα . Ο ανήλικος απεγκλωβίστηκε πρώτος ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις  που έσπευσαν απο την Αταλάντη κατάφεραν να απεγκλωβίσουν  και το ηλικιωμένο ζευγάρι . Η ηλικιωμένη τραυματισμένη ελαφρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας ενώ και στον ηλικιωμένο και τον εγγονό του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες .

Τα ξημερωματα νταλίκα που μετέφερε φρούτα αναποδογύρισε  στον παράδρομο της Εθνικής οδού στο ύψος των Θερμοπυλών όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο  του οχήματος . Ευτυχώς  τραυματίστηκε ελαφρά . Τις μεσημβρινές ώρες  του Σαββάτου  η τροχαία έκλεισε το σημείο προκειμένου να αποσυρθεί η νταλίκα και να καθαρίσει ο δρόμος .

Στο άλλο μέτωπο της κακοκαιρίας , αυτό των αγροτών  οι βροχοπτώσεις βύθισαν σε απόγνωση του βαμβακοπαραγωγούς  καθώς είναι η περίοδος της συλλογής του προιόντος  και είναι πολλοί αυτοί που δεν πρόλαβαν να το συλλέξουν με αποτέλεσμα το προιόν να καταστραφεί . Τις επόμενες ημέρες οι πληγέντες αγρότες θα απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες  για να εξετάσουν εάν μπορούν να αποζημιωθούν .

Περισσότερα...