Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Πολιτική παρέμβαση ζήτησαν απο τον Περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη και τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραίσκο οι κάτοικοι του Δ.Δ Καστρίου  του δήμου Μακρακώμης  για το θέμα της γέφυρας . Αντιπροσωπεία σήμερα 50 περίπου κατοίκων βρέθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας ζητώντας συνάντηση με τον κύριο Μπακογιάννη για το θέμα .

Οι κάτοικοι ζήτησαν παρέμβαση τόσο απο τον ίδιο όσο και απο τους βουλευτές του νομού , τους οποίους είχαν ενημερώσει χθες στην ποαρέλαση , στο Υπουργείο Πολιτισμού ώστε να μην χαρακτηριστεί η γέφυρα νεότερο μνημείο . Μία αρνητική απάντηση θα επιτρέψει στις υπηρεσίες να προχωρήσουν στην επισκευή της γέφυρας ,κάτι που ζητούν οι κάτοικοι για την ασφαλή διέλευσή τους.
Κατά την συζήτηση οι κάτοικοι  ζήτησαν να εξεταστεί το ενδεχόμενο κατασκευής νέας γέφυρας  με ευθύνη του δήμου ως προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί  οριστική λύση.     Ο περιφερειάρχης Στερεάς υποσχέθηκε ότι θα προσπάθήσει να  επικοινωνήσει με όλες τις αρμόδιες αρχές για το θέμα ενώ στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραίσκος  τόνισε πως η περιφέρεια παρακολουθεί το θέμα  αλλά όλα εξαρτώνται απο το υπουργείο πολιτισμού . 

Περισσότερα...