Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

12 συλλήψεις σε Χαλκίδα Θήβα και Λιβαδειά  έγιναν χθες απο τις αρχές της αστυνομίας  για ναρκωτικά  και  για διάπραξη  ληστείας .
Στην θήβα και στην Χαλκίδα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο,  συνολικά έξι άτομα , ηλικίας από 20 έως και 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Ειδικότερα  συνελήφθη ένας 29χρονος στην περιοχή της Θήβας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε προμηθευτεί την ανωτέρω ναρκωτική ουσία, από έναν 20χρονο, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε στην περιοχή και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον στην περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθησαν:ένας 23χρονος, ένας 20χρονος και ένας 22χρονος, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν, τέσσερις (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένας 21χρονος διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 Στην Λιβαδειά συνελήφθησαν δύο 17χρονοι , για διάπραξη ληστείας σε βάρος 56χρονου.
Χθες περίπου στις 21:45΄το βράδυ, σε περιοχή της Λιβαδειάς, οι δύο δράστες, με την χρήση σωματικής βίας σε βάρος 56χρονου , αφαίρεσαν από την κατοχή του μικρό χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.
 Από την  έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών και διενεργήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Επίσης συνελήφθησαν  σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, τέσσερα  άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.Στους τρεις  απο ατους συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης , ενώ στο τέταρτο εκτός απο ηρωίνη βρέθηκαν και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Περισσότερα...