Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αγρια ληστεία  χθες το βράδυ εις βάρος 48χρονου Λαμιώτη στην περιοχή της Λυγαριάς όταν άγνωστοι του επιτέθηκαν έξω απο το σπίτι του  με λοστούς και τον χτύπησαν μεχρι που τον άφησαν αιμόφυρτο  ενώ από θάυμα  γλίτωσε ο γιος του θύματος που βρισκόταν μέσα στο σπίτι .
Ο 48χρονος Λαμιώτης επέστρεφε  στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του  λίγο μετά τα μεσάνυχτα , όταν την ώρα που βγήκε απο το αυτοκίνητο ξαφνικά βγήκαν μπροστά του δύο κουκουλοφόροι με καλσόν στα πρόσωπά τους και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και σε όλο το σώμα με τους λοστούς που κρατούσαν .

Ο επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει  ενώ είχε πέσει βογγώντας και αιμόφυρτος στην αυλή του σπιτιού του . Απο την φασαρία  αναστατώθηκε ο γιος του θύματος ο οποίος βγήκε να δει τι γινόταν αλλά ευτυχώς πρόλαβε με ψυχραιμία κλείδωσε την πόρτα  και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία .
Οι δράστες  πήραν απο τον 48χρονο περίπου 1000 ευρώ που είχε πάνω του και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του  το οποίο εντοπίστηκε απο τις αστυνομικές αρχές στο δρόμο προς Λιανοκλάδι . Ο 48χρονος Λαμιώτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας εκτός κινδύνου .
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές οι δράστες ήταν τρεις καθώς υπήρχε και ένας  που πρόσεχε να μην γίνουν αντιληπτοί .
 

Περισσότερα...