Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την παραίτηση ή την αποπομπή του Νίκου Φίλη ζήτησε ο προεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης από τη Λαμία, όπου μίλησε στο πλάισιο της περιοδείς του εν όψει των εκλογών προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 22 Νοεμβρίου.

"Καλά θα κάνει είτε ο κ. Φίλης να παραιτηθεί, είτε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να πάρει θέση και να τον παραιτήσει. Αναφέρομαι σε αυτό, γιατί σήμερα που είχαμε συγκέντρωση και παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας στη συγκέντρωση των Ποντίων, αποδοκιμάστηκαν και έγιναν επεισόδια εις βάρος εκλεκτών συναδέλφων και ιδιαίτερα του Γ. Κουμουτσάκου",τόνισε ξεκινώντας τηνν ομιλία του στο εργατικό κέντρο Φθιώτιδας .

 

Ηδη 45 βουλευτές της ΝΔ έχουν καταθέσει επιστολή στον πρωθυπουργό για αποπομπή του υπουργού παιδείας και σήμερα ο κύριος Μειμαράκης δήλωσε πως η ΝΔ θα εξετάσει την κατάθεση προτασης μομφής ενώ χαρακτήρισε ηθικό αυτουργό τον κ. Φίλη για την επίθεση στον κ.Κουμουτσάκο. << Η Νέα Δημοκρατία θα εξετάσει αν μπορεί συνταγματικά, μέσα στο εξάμηνο που έχει ήδη πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Παιδείας, ώστε να συζητηθεί στη Βουλή το όλο ζήτημα και να πάρουν όλοι θέση" τόνισε χαρακτηριστικά . Ο κύριος Μειμαράκης εξεπέλυσε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γιατί άλλα έλεγε και άλλα κάνει ενώ ακόμη δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα πολιτικής και καθημερινά γίνονται αλλάγές στα μέτρα και στην εφαρμογή τους .

Στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ και εκ νέου υποψηφίου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι δύο βουλευτές Ευρυτανίας Κώστας κοντογεώργος και Φθιώτιδας Χρήστος Σταικούρας , στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης ο πρώην νομάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Χειμάρας, δήμαρχοι και πλήθος στελεχών του κόμματος από την Στερεά

Περισσότερα...