Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ικανοποιητική χαρακτηρίζουν τα στελέχη της ΝΔ την επίσκεψη του προέδρου και εκ νέου υποψηφίου Βαγγέλη Μειμαράκη μετά και την συμμετοχή των φίλων του κόμματος στην ομιλία του στο εργατικό κέντρο Φθιώτιδας . Ο κύριος Μειμαράκης αν και είχε σφιχτό πρόγραμμα λίγο πριν την κεντρική του ομιλία είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο .

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταικούρα επισκέφθηκε το μητροπολιτικό μέγαρο και οι δύο άνδρες συζήτησαν σε εγκάρδιο κλίμα . << Η επίσκεψή σας εκφράζει την τιμή προς τον ιερό κλήρο και το λαό της φθιώτιδας >> τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και ανέπτυξε τις θέσεις του για τις σχέσεις εκκλησίας και πολιτείας εκφράζοντας και τις κοινωνικές του απόψεις για πολλά τρέχοντα ζητήματα .Ο κύριος Μειμαράκης ανάπτυξε τις θέσεις του για τις σχέσεις εκκλησίας – κράτους σημειώνοντας ότι η βοήθεια της εκκλησίας για να ξεπεραστεί η κρίση είναι απεριόριστη λόγω του έργου της προς όσους έχουν ανάγκη .

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Νικόλαος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κύριο Μειμαράκη αποκαλώντας τον εκ παραδρομής και νέο πρόεδρος της ΝΔ. .

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μειμαράκης είχε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία της ΝΟΔΕ όπως σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για τις εκλογές στις 22 Νοεμβρίου ενώ είχε και μια σύντομη συνάντηση με μέλη του σωματείου της ΛΑΡΚΟ .

 

Περισσότερα...