Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Corina Cretu συναντήθηκε    στις Βρυξέλλες ο περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης.  . Κύριο θέμα των συζητήσεων η εξεύρεση πόρων και η αύξηση των χρηματοδοτήσεων προς την περιφέρειά μας.

Στην συνάντηση κυριάρχησε το θέμα του Ασωπού και στην πρόταση που κατέθεσε ο κύριος Μπακογιάννης καθώς και η κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου στη Λαμία, τη Χαλκίδα, τη Λιβαδειά, τη Θήβα, το Καρπενήσι και την Άμφισσα. Παράλληλα συζητήθηκαν οι δυνατότητες άντλησης πόρων για μεγάλα έργα μεταφορών μέσα απο το προγράμμα CEF. Ο περιφερειάρχης Στερεάς  Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε : 

  "Ήταν πολύ σημαντική η συνάντηση που κάναμε σήμερα με την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Corina Cretu και τους συνεργάτες της στις Βρυξέλλες. Συζητήσαμε για τα περιθώρια και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αύξηση των χρηματοδοτήσεων προς την περιφέρειά μας, αλλά σταθήκαμε πολύ και στην ολοκληρωμένη πρόταση που παρουσιάζουμε για τον Ασωπό. Χαίρομαι, γιατί η επίτροπος και το επιτελείο της έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλα αυτά που σχεδιάζουμε για την επίλυση του μείζονος αυτού περιβαλλοντικού ζητήματος. Στη συνεργασία που είχαμε, συζητήσαμε εκτενώς και για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στη Λαμία, τη Χαλκίδα, τη Λιβαδειά, τη Θήβα, το Καρπενήσι και την 'Αμφισσα".

Περισσότερα...