Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ για τις εκλογές της Κυριακής 22 Νοεμβρίου που θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος . Ανοιχτές είναι και οι διαδικασίες εγγραφής φίλων και μελών του κόμματος που θέλουν να ψηφίσουν στις εκλογές . Υπάρχει ακόμη το χρονικό περιθώριο για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο κόμμα .

Στην Φθιώτιδα σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από την ΝΔ θα στηθούν 23 κάλπες συνολικά . 4 από αυτές θα είναι στο δήμο Λαμιέων , μια στο πολιτιστικό κέντρο στην οδό Λεωνίδου , μια στο νέο δημαρχείο , μια στο δημοτικό διαμέρισμα Γοργοποτάμου και μία στο δημοτικό διαμέρισμα Λιανοκλαδίου . Στα δημοτικά διαμερίσματα οι κάλπες θα στηθούν στα δημοτικά καταστήματα .

Στον δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας θα στηθούν κάλπες σε Αμφίκλεια , Ελάτεια και κάτω Τιθορέα . Στον δήμο Δομοκού σε Δομοκό, ΝέοΜοναστήρι και Ξυνιάδα .

Στον δήμο Λοκρών θα στηθουν κάλπες σε Αταλάντη ,Λιβανάτες Μαλεσίνα και Μαρτίνο . Στο δήμο Μακρακώμης σε Μακρακώμη , Σπερχειάδα και Άγιο Γεώργιο .

Στο δήμο μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου σε Μώλο, Καμμένα Βούρλα και ΆγιοΚωνσταντίνο . Στο δήμο Στυλίδας σε Στυλίδα , Πελασγία και Ράχες .

Περισσότερα...