Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνελήφθη 35χρονος στη Λαμία, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών .Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κλοπή σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 35χρονος είχε διαπράξει άλλες (5) κλοπές από οχήματα, αφαιρώντας κυρίως χρηματικά ποσά και διάφορα έγγραφα .
Ειδικότερα, ο 35χρονος προχθές το βράδυ αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 47χρονης , ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

 

Η 47χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στις Αστυνομικές Αρχές και μετά από άμεσες αναζητήσεις στην περιοχή, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 35χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο του. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 35χρονος το χρονικό διάστημα από 23-10 έως 15-11-2015, είχε προβεί στη διάπραξη πέντε (5) ακόμη κλοπών στην περιοχή της Λαμίας και συγκεκριμένα, τέσσερις από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα & μία από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαιρώντας κυρίως χρηματικά ποσά, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα των παθόντων και των οχημάτων τους. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του κατηγορουμένου και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί σήμερα, στην κα Ανακρίτρια Λαμίας.

Περισσότερα...