Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές της ΝΔ οι οποίες θα διεξαχθούν την κυριακή 22 Νοεμβρίου . Οι κάλπες θα ανοίξουν  στις επτα το πρωί και θα κλείσουν  στις επτά  το απόγευμα . Στον ΄δημο Λαμιέων κάλπες έχουν στηθεί  στο τρίτο ΚΑΠΗ στην οδό Τυμφρηστού,  στο πολιτιστικό κέντρο  της οδού Λεωνίδου, στο δημοτικό κατάστημα των Λουτρών Υπάτης , στο Λιανοκλάδι και στο Μοσχοχώρι .

Σε όλους  τους δήμους  κάλπες θα στηθούν στη έδρα  και σε επιλεγμένα δημοτικά καταστήματα .  Για τον δήμο Λοκρών  θα στηθούν κάλπες σε Αταλάντη , Λιβανάτες, Μαλεσίνα και Μαρτίνο . Για τον δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας σε Κάτω Τιθορέα , για τον δήμο Δομοκού σε Νέο Μοναστήρι και Ξυνιάδα . Για τον δήμο Μακρακώμης σε Σπερχειάδα και  Άγιο Γεώργιο ,για τον δήμο Καμμένων Βούρλων σε Μώλο και Άγιο Κωνσταντίνο  και για τον δήμο Στυλίδας σε Ράχες και Πελασγία .  Οι φίλοι της ΝΔ μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούν απλώς  θα πρέπει να προσέξουν σε περίπτωση δεύτερου γύρου να ψηφίσουν στο ίδιο εκλογικό κέντρο .  
Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου,δεν υπάρχει εκ νέου αντίτιμο.

Περισσότερα...