Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ένα μεγάλο όχι στα νέα μέτρα  για το ασφαλιστικό και το φορολογικό βροντοφώναξαν  τα μέλη του ΠΑΜΕ στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν  στην πλατέια Πάρκου . Με σημαίες  και  πανώ τα μέλη  του ΠΑΜΕ  δήλωσαν πως δεν θα γίνουν  οι εργαζόμενοι οι δούλοι του 21ου αιώνα  και κάλεσαν τους εργαζόμενους και τους άνεργους να  αντισταθούν  κια να συσπειρωθούν . Χαιρετισμό  στην συγκέντρωση απήυθυναν   μέλη της ΚΝΕ αλλά και οι συνταξιούχοι, ο εκπρόσωπος των οποίων  τόνισε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάλει χέρι στις συντάξεις  τους  για τις οποίες εργάστηκαν τόσα χρόνια .

 

Τα μέλη του ΠΑΜΕ  σημείωσαν πως με τα νέα μέτρα <<Διαλύουν συθέμελα ότι έχει απομείνει από τον  κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης, καθώς η βασική αρχή του νέου ασφαλιστικού συστήματος θα στηρίζεται στο βασικό νόμο που ισχύει στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, στην ιδιωτική Υγεία και στα διαγνωστικά κέντρα. Δηλαδή στο δόγμα "όσα πληρώσεις τόσα θα πάρεις", που σημαίνει μηδενικές παροχές και συντάξεις-ξεροκόμματα για τη συντριπτική πλειοψηφία που σήμερα βρίσκεται στην ανεργία, που ψάχνει ανάσες στα κακοπληρωμένα προγράμματα απασχόλησης, που αμείβεται με τους απαράδεκτους μισθούς των 586 και 511 ευρώ, που εργάζεται χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις με τσακισμένους τους κλαδικούς μισθούς! Στην πραγματικότητα στο νέο σύστημα Ασφάλισης που προετοιμάζουν θα είναι καθορισμένα τα ποσά που θα πληρώνουμε, αλλά δε θα γνωρίζουμε τι συντάξεις και παροχές θα έχουμε!>>

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε  πορέια στο κέντρο  της πόλη της Λαμίας  και επιστρέφοντας στην πλατεία Πάρκου ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη κινητοποίηση .