Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε αναβολή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων  μετά την απουσία της πλειοψηφίας . Στη προγραμματισμένη  συνεδρίαση για σήμερα το απόγευμα με θέμα  την μείωση των δημοτικών τελών την οποία αποφάσισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μετά απο αίτημα των δημοτικών συμβούλων,  εμφανίστηκε απο την πλευρά της πλειοψηφίας μόνο ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης  και ο πρόεδρος Αθανάσιος Κλειτσάκης . Σύσσωμη η πλειοψηφία  δεν εμφανίστηκε  στο δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα αυτό να αναβληθεί .
Τόσο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας όσο και οι υπόλοιποι συνδυασμοί καυτηρίασαν έντονα το γεγονός το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί  στα δεδομένα συνεδριάσεων  δημοτικών συμβουλίων .


Ο επικεφαλής της  πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών Παναγιώτης Στασινός δήλωσε στο radiomemory.gr ότι αυτή η πράξη της πλειοψηφίας είναι απαράδεκτη , και αποτελεί  προσβολή  για την αντιπολίτευση και για όλο το σώμα .
<<Μόνο  ο διάλογος  μπορεί να λύσει τα προβλήματα >> συνέχισε  και πρόσθεσε << πως  πεποίθηση  της μειοψηφίας είναι πως εάν λειτουργήσει σωστά ο εισπρακτικός μηχανισμός έχει την δυνατότητα η δημοτική αρχή να προχωρήσει σε μείωση των δημοτικών τελών >>
Πάντως το θέμα  θα έχει και συνέχεια ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις  απο την μειοψηφία .
Να υπενθυμίσουμε  ότι  την επόμενη εβδομάδα  θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή  του ΄δημου  στην οποία αναμένεται να τεθεί το θέμα .

Περισσότερα...