Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μία  διαφορετική γιορτή  η οποία είχε πολλούς στόχους  και σκοπούς  διοργάνωσαν το Σάββατο το πρωί   οι  αθλητικοί σύλλογοι του κολυμβητηρίου Λαμίας  για τα μικρά παιδιά .

Το κολυμβητήριο παρά το τσουχτερό  κρύο γέμισε με χαμόγελα, πειράγματα αλλά και αγωνία καθώς τα παιδιά συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη κολυμβητική ημερίδα  των συλλόγων της Λαμίας <<keep swimming-Christmas cup>>. Στόχος των συλλόγων να ενισχυθεί  και να καλλιεργηθεί στα παιδιά η ευγενής άμιλλα , ο ανταγωνισμός αλλά και να ξεκινήσουν τα μικρότερα  να εξιδεικεύονται  με  το κλίμα των αγώνων κολύμβησης . Για αυτό και στο τέλος απονεμήθηκε μετάλλιο σε όλα τα παιδιά  και δίπλωμα συμμετοχής .

 

<< Η νίκη είναι να κολυμπήσεις , να προσπαθήσεις και να φθάσεις στο τέρμα . Δεν έχει σημασία η σειρά  αλλά η προσπάθεια τερματισμού .>> δηλώνει ο προπονητής της Αναγέννησης Γιάννης Σκύφτης  και ενθαρύνει  τα παιδιά να κολυμπούν με στόχο  την προσπάθεια και όχι την πρωτιά .

Σε ανάλογο κλίμα  και  οι υπόλοιποι προπονητές . Η Άντζελα Σουφλερού  του ΠΡΩΤΕΑ  δηλώνει πως η συμμετοχή των παιδιών στους αγώνες είναι πολύτιμη για την διαμόρφωση του χαρακτήρα  τους και της προσπάθειας τους  για την συνέχιση της κολύμβησης.

Τα μικρά  παιδιά αψήφησαν  το κρύο και το διασκέδασαν . Ηταν όλοι εκεί για το χειροκρότημα  γιατί <<η σκηνή>> τα άντεξε  αφού δεν σταμάτησαν να χαμογελούν , να προσπαθούν και να είναι ΝΙΚΗΤΕΣ .

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι σύλλογοι

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΝΑΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ

 

 

 

 

Περισσότερα...